Om Prosecta

Prosecta AB är ett företag som bedriver verksamhet inom bevakning och säkerhet. Företaget startades 2003 och har idag etablerat sig med många namnkunniga butikskedjor och företag i stockholmsområdet. Vi har ett genuint intresse för säkerhetstjänster med mångårig erfarenhet och bred kunskap. Vi hjälper gärna till att arbeta fram säkerhetslösningar som passar kundens behov och ekonomi.

Prosecta AB hette tidigare Promota Security Bevakning AB. Namnbytet gjordes i början av 2011, då man också flyttade sitt säte från Hägersten till Segeltorp.

2003 då företaget startades var verksamheten inriktad på rondering, Utryckning och stationärbevakning. Efterhand som företaget expanderat har vi också utökat verksamhetstjänsterna med bland annat Centrumbevakning, handelssäkerhet, butiksvärdar. Tillsammans med rond & utryckningsverksamhetn är det tjänster vi har fullständig kompetens inom. Ett bevis för det är att kunderna väljer att anlita oss under längre perioder, även om vi inte har de lägsta priserna på marknaden. Erfarenhet och kompetens är ekonomiskt.

Företaget har under sina 10 år haft en stabil och bra tillväxt. Vårt mål är att fortsätta expandera och vara en del av arbetet för att skapa en tryggare miljö för våra kunder. Det viktigaste för oss är att utföra våra åtaganden på bästa sätt och att efterleva kundens förväntningar. Den kontinuerliga kontakten och nära relationen med kunden hjälper oss att vara bra.

»Vi vill ge våra
kunder trygghet«